Skip to content

Internship/stage - Backoffice Sales

Netherlands, Zuid-Holland, Den HaagSales

Job description

Bij LessonUp werken wij elke dag vanuit onze missie. Wij willen docenten helpen om de beste en meest interactieve lessen te maken, om hun studenten zo ook écht "bij de les" te houden. Ons doel is om 1 miljoen docenten wereldwijd te helpen met behulp van onze online tool. Zo verbeteren we niet alleen hun dagelijkse werk, maar ook educatie in het algemeen. Om dit te kunnen doen, hebben wij een makkelijk te gebruiken platform ontwikkeld, waarop je interactieve en hedendaagse lessen kunt delen met studenten. Samen met de docenten heeft het LessonUp team al duizenden lessen, video's, foto's en opdrachten gemaakt om direct mee aan de slag te gaan. En het coole hieraan: je gebruikt LessonUp zowel in de klas als op afstand! Een makkelijke en leuke manier om les te geven - precies zoals het hoort.

Als stagiair loop je mee op onze afdeling Sales, hierbij werk je onder begeleiding van Lisa onze Salesmanager Scholen. Samen met de collega's werk je hard om de groei van deze scholen te realiseren. Daarnaast rollen we komend kalenderjaar onze nieuwe propositie en pricing uit. Dit brengt uitdagingen voor het team met zich mee, waarbij wij jou ondersteuning goed kunnen gebruiken. 


Dus mocht je zin hebben in een uitdaging binnen een jong team, laat dan van je horen!

Job requirements

Wat ga je doen?

  • De Salesmanagers helpen met hun sales en projectmanagement werkzaamheden

  • Het uitrollen van de nieuwe propositie, denk hierbij aan communicatie en contractvernieuwing bij onze bestaande klanten

  • Support de Salesmanagers in het ontwikkelen van content, voorstellen en communicatie-uitingen  

  • Je helpt bij het bedenken en optimaliseren van  LessonUp Ambassadeurs programma en de uitvoer daarvan

  • Jouw activiteiten stoppen niet bij de landgrenzen, onze klanten buiten Nederland willen ook graag door jou geholpen worden. 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde, MBO niveau 4 of HBO student, in de richting van sales/communicatie of marketing. Je vindt het leuk om bezig te zijn met onze klanten, data uitpluizen, bent punctueel en houd je ervan om jouw collega's te ontzorgen.

Jij zoekt een fulltime stage vanaf februari en je bent minimaal 5 maanden beschikbaar.


Wat wij jou kunnen bieden:

  • Een fulltime stage

  • Een stagevergoeding tussen de 350 - 450 euro, afhankelijk van jouw studie

  • Werk thuis of op kantoor - jij beslist! Wel hebben we je graag op kantoor tijdens jouw onboarding periode en zou het leuk zijn om ook in ieder geval twee keer per week samen op kantoor te werken.

  • Als je op kantoor werkt: heerlijke en gezonde lunch, gratis drankjes en snacks.

  • Drankjes en etentjes op het dakterras, strandfeestjes en spelavonden.


Geïnteresseerd? Neem contact op met onze Head of Sales Grietje (grietje@lessonup.com) of solliciteer via de website!

or