Skip to content

Freelance docenten gezocht als Certified Educators bij LessonUp! (PT)

Netherlands, Zuid-Holland, Den HaagCustomer Success

Job description

Bij LessonUp werken wij elke dag vanuit aan missie. Wij willen docenten helpen om de beste en meest interactieve lessen te maken, om hun studenten zo ook écht "bij de les" te houden. Ons doel is om 1 miljoen docenten wereldwijd te helpen met behulp van onze online tool. Zo verbeteren we niet alleen hun dagelijkse werk, maar ook educatie in het algemeen. Om dit te kunnen doen, hebben wij een makkelijk te gebruiken platform gebouwd, waarop je interactieve en hedendaagse lessen kunt delen met studenten. Samen met de docenten heeft het LessonUp team al duizenden lessen, video's, foto's en opdrachten gemaakt om direct mee aan de slag te gaan. En het coole hieraan: je gebruikt LessonUp zowel in de klas als op afstand! Een makkelijke en leuke manier om les te geven - precies zoals het hoort.

We hebben momenteel al ruim 200K gebruikers, maar onze groei zet zich nog dagelijks voort. Om ons doel van 1 miljoen blije docenten te bereiken, hebben wij jouw hulp nodig! Wij zijn namelijk opzoek naar ervaren (voormalig) docenten die de juiste capaciteiten hebben om andere docenten te helpen met het gebruik van LessonUp, door middel van workshops en webinars.

Waarom werken bij LessonUp zo leuk is
Als een Certified Educator ben jij onderdeel van onze Certified Educator Pool, onderdeel van het Customer Success team. Dit team is elk moment van de dag druk bezig met het blij maken van docenten. Als Certified Educator draag jij bij in dit doel door docenten te begeleiden bij het gebruik van onze tool op de beste en meest optimale manier mogelijk. Dit doe jij door het geven van online webinars en workshops op locatie over het gebruik van LessonUp. Afhankelijk van de aanvragen van scholen en beschikbaarheid van de pool, word je ingepland om workshops en webinars te geven. Ondanks dat dit een flexibele functie is, ben je wel degelijk een super belangrijk onderdeel van ons team. Jij, als educatie expert, voorziet ons van feedback die je hoort of belangrijke zaken die jij zelf hebt ondervonden. 1 x per kwartaal komen we digitaal samen en zal Esmée met jullie inchecken over de gang van zaken, feedback vanaf beide kanten en de planning voor de komende maand.


Een mooie mogelijkheid om werken bij LessonUp te combineren met jouw carrière als docent(e)!

Job requirements

Hierbij even een opsomming van waar we naar op zoek zijn:
- Flexibele trainers die op freelance basis webinars (online) en workshops (op locatie) willen geven voor LessonUp.
- Beschikbaarheid kan 1-2 dagen per week zijn vanaf september. Belangrijk is dat je de woensdag en vrijdag mogelijkheden hebt om een webinar en/of workshop te geven. Grotendeels vinden deze plaats in de middag na 15:00 uur, maar soms ook 's ochtends.
- Je bent in het bezit van een auto en eigen laptop

- Je hebt ervaring met lesgeven bij MBO of middelbaar onderwijs

- Je bent natuurlijk heel proactief, zelfstandig en groot fan van LessonUp.
- Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij het LessonUp team en ons product.
- Wij betalen jou per workshop of webinar + reiskosten, dit gaat op factuur.
- Elk kwartaal vindt er een gezamenlijke meeting plaats onder leiding van ons Customer Success team om de planning, product updates en feedback te bespreken. Hiervoor ben je 1 uur per kwartaal beschikbaar op een nader te bepalen moment.


 Is dit iets voor jou? Of twijfel je misschien nog?

Solliciteer direct of voel je vrij een bericht te sturen naar onze People Experience Specialist via (paula@lessonup.com).


LessonUp is een werkgever die voor gelijke kansen is, wat betekent dat we niet discrimineren op basis van ras, kleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationaliteit, afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, medische aandoening, zwangerschap, genetische informatie, geslacht, seksuele geaardheid, gender identiteit of expressie. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers.


or